Wrecking Yard Rebels

Wrecking Yard Rebels on autoromuttamon maailmasta kertova lelubrändi. Idea sarjan kehittämiseen syntyi huomatessamme olemassa olevan asiakaskunnan, jonka mielestä leluautoilla törmäileminen ja niiden hajoittaminen ovat hauskaa puuhaa. Päätimme yhdistää tämän moderniin teemaan, kiertotalouteen ja keksimme autoromuttamolle sijoittuvan lelusarjan. 

Wrecking Yard Rebelsin tarinassa kolme nuorta sankaria saapuu autoromuttamolle, jossa heidän työnsä on romuttaa ja paloitella erinäisistä syistä pois käytöstä otettuja autoja ja lähettää niiden osat uudelleen käytettäviksi. Mysteerinen henki kuitenkin herättää autot eloon ja autot lähtevät ajamaan karkuun ennen niiden romuttamista. Tämä tekee autojen romuttamisesta huomattavasti vaikeampaa ja tarinan sankarit (ja tuotteidemme käyttäjät) joutuvat keksimään kaikenlaisia keinoja autojen kiinni saamiseksi ja romuttamiseksi. 

Autoillamme on hauska leikkiä varsinkin kaverin kanssa kun toinen yrittää ajaa ympäri mielikuvitteellista autoromuttamoa ja toinen yrittää mäsäyttää auton rikki milloin milläkin keinolla. Kehitämme myös autojen hajoittamiseen sankariemme kehittämiä koneita, kuten alla olevan Newtonin.

 

Wrecking Yard Rebels, Newton, Technology of Young

Newton ja Wrecking Yard Rebels -autoja. Autot ovat myynnissä, Newtoniin menee vielä vähän aikaa.

Kuten kuvasta näkyy, brändimme sisältää paljon rakenneltavuutta, jossa jokaisella rakennetulla asialla voi olla monta hyödyllistä käyttöä, monta "elämää". Rakenteleminen opettaa myos sorminäppäryyttä. Autojen kasaaminen kolareiden jälkeen, autoille vauhdin antaminen ja osien yhteen liitäminen ovat ikäryhmälle 3-6 -vuotiaat erinomaista käsien motoriikan kehittämistä. 

Brändimme on hauska tapa tuoda esille ideaa, että kaiken tavaran voi käyttää monta kertaa, eikä heittää sitä jokeen ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tätä ideaa on inspiroinut Intian vesistöjen huono kunto, josta voit lukea lisää tarinassamme.