Ostoskori

Meistä

Alppilassa lelulaboratoriotaan pitävä Technology of Young Oy on perustettu marraskuussa 2017 kahden Aalto-yliopiston kauppiksen opiskelijakaverin toimesta. Toinen meistä oli työskennellyt lelualalla ja toinen oikeiden autojen saralla aiemmin, ja päätimme kummallisten yhteensattumien jälkeen yhdistää osaamisemme ja intohimomme ja perustimme niiden yhtymäkohtaan ainoastaan leluautojen ja -ajoneuvojen suunnitteluun ja myyntiin keskittyvän yrityksen. Halusimme harjoittaa liiketoimintaa, jota ohjaa hauskuus, kestävä kehitys ja korkea asiakastyytyväisuus.

Toimintamme ydin on omat Wrecking Yard Rebels - tuotteet. Kun lähdimme suunnittelemaan uusia tuotteitamme, lähtökohtana oli alusta lähtien luoda hauskoja, kestäviä sekä turvallisia leluja uusiutuvista materiaaleista. Tällä hetkellä viimeistelemme sivujamme ja laitamme autot piakkoin saataville.Tilaamasi autot tulevat kolmannelta osapuolelta 3D tulostettuna, ja emme valitettavasti vielä pienestä tilausvolyymistä johtuen löytäneet uusiutuvaa materiaalia johon meillä on resursseja. Myöhemmin kun tarvitsemme suurempia tuotantoeriä ja pääsemme perinteisen ruiskuvalun pariin, tulemme käyttämään materiaalina biopohjaista muovia. 

Motivaatio uusiutuvien materiaalien käyttöön syntyi jo vuonna 2015, kun koko etelä-Intiaa koettaneissa tulvissa ja etenkin tulvien jälkeen Heikki näki petrolipohjaisten muovien aiheuttamaa vahinkoa. Intiassa pahojen tulvien jälkeen jokien kuivuessa näkyi vesistöjä, jotka olivat täysin tuhoutuneet muoviroskan takia. Syntyi halu harjoittaa liiketoimintaa, joka tarjoaa vaihtoehdon nykyaikaiselle muoville. Valmistusmateriaalin lisäksi mietimme koko ajan miten voimme parantaa toimintamme ekologisuutta. Esimerkiksi toimintamme alkuvaiheessa toimitimme asiakastoimitukset polkupyörällä pk-seudulla. Tästä jouduimme valitettavasti ajanpuutteen vuoksi luopumaan, mutta koko ajan mietimme miten voimme parantaa toimintamme ekologisuutta.

Hanaa!

Hauskuus ja ympäristöarvot ei kuitenkaan vie meitä pitkälle, jos asiakkaamme eivät ole tyytyväisiä. Näin ollen pyrimme auttamaan asiakasta ostopäätöksen tekemisessä tai tekemättä jättämisessä tarjoamalla monipuolisesti tuotevideoita ja käyttökokemuksesta kertovia blogeja.

Toivomme vilpittömästi, että viihdytte sivuillamme ja löydätte lapsillenne Wrecking Yard Rebels- autoista mieluisan. Tällä hetkellä tosiaan viimeistelemme vielä autojen yksityiskohtia, joten autoja ei saa suoraan tilattua.Ottamalla yhteyttä saat protoautoja vielä ilmaiseksi testiin. Iloitsemme jokaisesta asiakkaasta ja luottamuksesta.

Jos haluat tietää lisää Technology of Youngin tarinasta, jossa palava kumi ja ja jarrutusjäljet ovat tutumpia kuin Excel taulukot, vilkaise blogiimme ja Youtube kanavaamme!  Jos haluat että palaamme sähköpostitse tai puhelimitse, niin jätä yhteystiedot tästä. Olemme nuorten ihmisten vetämä nuori firma. Otamme mielellämme suoraa palautetta ja kommentteja vastaan, ja otamme opiksemme niistä.

Leikkiminen on lapsen työtä, ja uskomme leikin tuottavan iloa iästä riippumatta. Teemme asioita ja päätöksiä rakkaudesta lajiin, emme Excelin perusteella.  Tehdään leikkiautoilla ajamisesta hauskempaa ja tuotetaan lapsille unohtumattomia kokemuksia!

Team ToY

Heikki Leppäkoski & Otto Pyrhönen