Uutta verta firmaan!

Uutta verta firmaan!

Wrecking Yard Rebelsin lanseeraaus lähestyy ja uudet sivut avataan keskiviikkona 27.5, joten olemme joutuneet lisäämään yritykseemme työvoimaa. Yritykseemme on palkattu tuotantovastaavaksi kilpikonna Manu. Annetaan Manun itse kertoa miltä tyypillinen työpäivä näyttää:

 

''Terve! Nimeni on Manu ja olen Toy:n uusi tuotantovastaava. Tehtävänäni on valmistaa kaikki yrityksemme myymät autot ja sen lisäksi kasoittain prototyyppejä, joita testailemme täällä lelulaboratoriossa. Työni on oikein kivaa ja teen työni aina innolla ja huolellisesti, jotta voimme toimittaa asiakkaillemme mahdollisimman hyviä ja hauskoja leluja. 

Ajattelin kertoa miltä normaali työpäiväni lelulaboratioriossa näyttää, niin tiedätte mitä minä uudessa työssäni teen.''

06:00

Normaalisti työpäiväni alkaa klo 06.00.Työpäiväni ensimmäinen tehtävä on luovan johtajan herättäminen, jotta voimme yhdessä aloittaa tehtävien suorittamisen.

10.30

Matka jatkuu...

12.45

Luova johtava on hereillä. Päivän ensimmäinen tehtävä on hoidettu, ja nyt on aika siirtyä seuraavien askareiden pariin. 

 

13.00

Seuraava tehtäväni on yön aikana printattujen kappaleiden irroittaminen tulostimen alustasta. Viime yonä printtasin Leonardon nokka- ja peräpalat, sekä yhden Dimension X -mallin rungon.

 

14.00-16.00

Iltapäivällä siirrymme testiromuttamollemme testaamaan erilaisia prototyyppejä. Tässä pääsen hyvin näkemään olenko onnistunut työssäni tuotantovastaavana, koska jos mallit eivät toimi, täytyy minun valmistaa parempia. 

 

16.00-18.00

Meillä on tapana pitää siestaa iltapäivällä.

 

18.00-20.00

Päivän päätteeksi mallinnan seuraavan yön aikana tulostettavia kappaleita. Tässä työssä pitää olla tarkkana ja tehdä jokainen kohta huolellisesti, muuten tulostamme toimimattomia malleja ja hukkaamme resursseja.

 

20.00-

Kahdeksan jälkeen lopetamme päivän ja menemme nukkumaan, jotta jaksamme taas seuraavanakin päivänä herätä jo kuudelta työn toimeen.

Tormäillään taas, varsinkin somessa! Hurjastellaan autoilla!

t.MANU

 

Lue lisää

Uuden vuosikymmenen uudet uutiset

Uuden vuosikymmenen uudet uutiset

Romuttamon tarinoita - Osa 10

Romuttamon tarinoita - Osa 10

Wrecking Yard Rebelsin syntytarina

Wrecking Yard Rebelsin syntytarina

Kommentit

Ei kommentteja
Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua