Ostoskori

Uuden vuosikymmenen uudet uutiset

Julkaisija Heikki Hyvönen on
Uuden vuosikymmenen uudet uutiset

Toivotamme kaikelle kansalle erinomaista uutta vuosikymmentä ja kaikkea hyvää muutenkin. Jätimme laiskuuttamme joulutervehdykset kirjoittamatta, mutta niitä te kuulitte varmasti ihan tarpeeksi ilman meitäkin. Kiitämme kaikkia meiltä joululahjoja tilanneita ja lähetämme erityiskiitokset ystävällemme ja yrityksemme kunniajäsenelle, Kookos-Shamaanille, joka hoiti osan joulun pakettilähetyksistä päävarastomme hoitajan ollessa Intiassa. 

Kuvassa Mysteerinen Kookos-Shamaani.

Osa varmasti miettii, miksei meitä näkynyt ennen joulua missään tapahtumassa. Kuten olemme aiemminkin jo kertoneet, me emme ole ensisijaisesti lelujen jälleenmyyjä, vaan leluja kehittävä yritys. Luova johtajamme oli juuri joululusesongin aikan Intiassa edistämässä Wrecking Yard Rebels -autojen markkinoille tuomista. Kuten elokuussa kerroimme, otimme viime vuonna suuria, tuotannon aloittamiseen vieviä askeleita, ja loppuvuodesta vuorossa oli rahoituksen loytäminen. Kauppakorkeakoulun käyneinä kavereina tiesimme tietysti, että paras tapa alkupääoman keräämiseen oli lähettää entinen pyorälähettimme Intiaan Riksha-kuskiksi. Nykyään luovan johtajan virkaa hoitavan jäsenemme polvet taipuivat vieläkin niin hyvin, että saimme Wrecking Yard Rebels -autojen valmistamiseen tarvittavan pääoman kasaan noin viidessä viikossa. Veloitus oli 20 rupiaa kilometriltä. 

 Heikki Hyvönen Intiassa Riksha-kuskina

Chandigarh Intia, joulukuu 2019. Hoo Hyvönen reisilihaksia kasvattamassa ja pääomaa keräämässä.

Ahkeran polkemisen jälkeen voimme iloiksemme ilmoittaa, että ensimmäiset kolme Wrecking Yard Rebels -autoa tulevat Suomessa myyntiin maaliskuun 13. päivä. Ensimmäisenä myyntiin tulevat mallit nimeltä Shellback, Dimension X ja Leonardo. 

Wrecking Yard Rebels

Esimakua. Paremmat kuvat ja tiedot tulossa verkkokauppaan!

Suomessa tarjoamme aluksi 3D-tulostettuja malleja, jotka ovat valmistettu ekologisesta PLA -materiaalista. Tulostimena käytämme Suomessa suunniteltua ja Suomessa valmistettua Mehta-Heino MHI3D-printteriä. Toistaiseksi emme ole tulossa tapahtumiin Suomessa, vaan keskitämme suurimmat markkinointiponnistukset Intiaan. Syy tähän on se, että Intiassa syntyy noin 75000 lasta päivässä ja Suomessa vähän vähemmän ja se, että Intialaisten kotitalouksien käytettävissä olevat tulot kasvoivat viime vuonna 9,2%, kun taas suomalaisten vähän vähemmän. 

Kuvia, videoita ja ideoita Wrecking Yard Rebelsiin liittyen tulee nähtäväksi lisää pian somme-tileillemme (Inkstakram) jo ennen tuotteiden lanseeraamista, vierailkaa niissä, niin voitte heti alkaa miettiä, minkä mallin haluatte ensimmäisenä tilata. 

Lopuksi hieman ikäävääkin. Joulun alla lelulaboratoriomme viereiseen tilaan murtauduttiin ja sieltä vietiin paljon arvokasta tavaraa. Meidän turvajärjestelmiä kurjantekijät eivät kuitenkaan läpäiseet ja itseasiassa valvontakameramme onnistui tallentamaan kuvan tekijästä.

Kuvassa epäilty rikollinen.

Mikäli näette tämän henkilön jossain, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä meihin tai poliisiin, jotta varas joutuu tuomiolle tekosistaan.

Nyt hip-hei kultaista kaksikymmenlukua viettämään! Me ainakin odotamme innoissamme, mitä tulevan pitää. Ilmassa on paljon muitakin kysymyksiä, kuin autojemme nimien alkuperä. Kuka on Kookos-Shamaani? Kuinka monta kilometriä luova johtaja polki Intiassa? Kykenemmeko joskus valmistamaan leluja meristä kerätystä jätemuovista? Ja paljon muuta. Kaksikymmentäluvun lopun jälkeen tiedämme varmasti paljon paremmin.

Kesällä!

Ps.Jos satut keksimään mistä animaatiosarjasta autojemme nimet tulevat, lähetä meille vastaus. Ensimmäinen oikein arvannut palkitaan ruhtinaallisesti.

 

← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →

Jätä kommentti

Kommentit käydään läpi ennen julkaisua.