Ostoskori

Romuttamon tarinoita - Osa 1

Julkaisija Heikki Hyvönen on
Romuttamon tarinoita - Osa 1

Tässä tarinassa kerromme Wrecking Yardin maailmasta. Paikka on mielikuvituksellinen, se on paikka, jonka nään mielessäni Wrecking Yard Rebelsiä suunnitellessani. Tuotteidemme käyttöön liittyy monenlaisia tapahtumia. Autoja voi romuttaa lukemattomilla tavoilla ja toivon Wrecking Yard Rebels -tuotteilla leikkiviä lapsia käyttämään mielikuvitusta ja keksivän mahdollisimman monia keinoja autojen romuttamiseen ja autojen osien uudelleenkäyttämiseen. Mielikuvituksen käyttö on kivaa. Tiedän sen, koska mielikuvitus on tärkein työvälineeni.

Toistaiseksi julkaisemme tarinat kirjallisessa muodossa, mutta yleisön pyynnöstä siirrymme mahdollisesti myöhemmin kertomaan tarinoita videoiden muodossa. Ainakaan ensimmäisessä tarinassa ei esiinny hahmoja, johtuen puutteellisesta graafisen suunnittelun osaamisestani. 

Wrecking Yard Rebelsin tarina alkaa kesällä, kun kolme nuorta sankaria, Jeremy, James ja Richard, saapuvat Kesä Korporaation romuttamo- ja kierrätyskeskukseen kesätöihin.  He astuvat portista sisään ja lähtevät kulkemaan romuttamon pihan läpi. Romuttamon piha on täysi sekamelska metalliromua, auton raatoja ja kaikkea mahdollista moskaa. ''Mitähän meidän pitää täällä oikein tehdä?" Richard miettii heidän etsiessään romuttamon toimistoa. 

"Ainakaan meidän ei tarvitse huolehtia siisteydestä. En ole koskaan nähnyt tällaista sekamelskaa" James pohtii.

Vaellettuaan pitkän matkan läpi sekasorron, innokkaat kesätyöläiset saapuvat Wrecking Yardin toimistolle. He koputtavat oveen ja toimistosta astuu ulos heidän tuleva pomonsa, Vanha Joe. 

"Tervetuloa romuttamolle pojat. Tiedätteko mikä teidän tehtävänne täällä on?" Joe kysyy romuttajilta.

"Kai se liittyy jotenkin roskaamiseen?" Jeremy kysyy.

"Päinvastoin. Teidän tehtävänne on romuttaa ja kierrättää vanhoja autoja. Seuratkaa minua niin näytän teille." Joe sanoo ja lähtee kävelemään toimistonsa taakse. 

Pojat lähtevät seuraamaan häntä ja pian he saapuvat Joen kanssa romutusalueelle ja näkevät edessään valtavan kasan Shellback -autoja. 

"Okei, teidän tehtävänne on romuttaa nämä autot ja lähettää niiden osat uudelleenkäyttöön, jotta niistä voidaan valmistaa uusia sähköhammasharjoja." Joe opastaa poikien ihmetellessä edessään olevaa valtavaa urakkaa. 

Joe siirtyy vanhan romuttajakoneen viereen. 

"Tehtävänne on asettaa yksi auto kerrallaan tämän romuttajan alle, murskata autot ja lajitella osat oikeisiin paikkoihin." Joe jatkaa.

"Wau! Onpa siistiä hommaa!" Jeremy huutaa innoissaan.

"Tuo on täysin väärä asenne. Tämä työ on tärkeää, eikä sen kuulu olla millään tavalla hauskaa. Tehkää työnne tunnollisesti ja ennen kaikkea hiljaa. Minä vihaan meteliä." Joe sanoo.

"Selvä peli." James sanoo. 

"Hyvä. Tulen päivän päätteeksi katsomaan mitä olette saaneet aikaan.'' Joe vastaa.

Joe lähtee takaisin toimistolleen ja pojat ryhtyvät hommiin. 

Romuttajat asettavat ensimmäisen auton vanhan koneen alle ja aloittavat romuttamisen. 

Yhtäkkiä, kun kone alkaa liikkua, erikoinen valo kulkee juuri romuksi muuttumassa olevan auton läpi ja näyttää herättävän sen henkiin. Auto lähtee kaasu pohjassa liikkeelle ja onnistuu välttämään murskaajan. 

"Mitä ihmettä tapahtui? Auto lähti itsestään liikkeelle!" Richard ihmettelee.

 "Ei se itsestään lähtenyt liikkeelle! Joku sai sen liikkumaan." James sanoo.

Henkiin herännyt Shellback ajaa hurjaa vauhtia ympäri romuttamoa.

"Millä ihmeellä saamme sen romutettua, kun se liikkuu tuhatta ja sataa??" Richard kysyy.

"Minä tiedän!" Huutaa Jeremy ja hyppää yhteen kasassa olevaan Shelbackiin. 

Jeremy lähtee jahtaamaan karkuteillä olevaa autoa ja yrittää osua siihen. Molemmat autot kiemurtelevat kovaa vauhtia ympäriinsä, kunnes Jeremy osuu romutettavan auton nokkaan. 

 Hurjan nokkakolarin tuloksena romutettavan auton renkaat lentävät voimalla irti autosta, mutta auto lähtee silti leijuen ajamaan Jeremyä karkuun. 

"Vielä vähän kovempi tormäys, niin saan tämän auton romutettua!" Jeremy huutaa. 

"Miten ihmeessä tuo auto liikkuu ilman pyöriä" James ihmettelee.

Jeremy kerää vauhtia ja ajaa suoraan leijuvaa autoa vastaan entistä kovemmalla vauhdilla. 

Toisella kertaa vauhtia on riittävävästi ja henkiin herännyt auto rikkoutuu pieniksi paloiksi.

"Se onnistui! Hypätkää tekin autoihin, niin saamme tämän koko kasan romutetua tänään." Jeremy huutaa.

James ja Richard kiipeävät autokasan päälle, kiipeävät autoihin ja lähtevät ajamaan. Samalla hetkellä kaikki kasassa olevat autot heräävät henkiin ja lähtevät liikkumaan. 

Pian koko piha on täynnä autoja: kolme, jotka yrittävät kaikin keinoin törmätä toisiin autoihin saadakseen ne romutettua, ja lukematon määrä taikavoimin liikkuvia autoja, jotka ajavat karkuun romuttajasankareitamme. 

Pian koko romuttamon täyttää kova pauke ja rytinä, kun romuttajasankarit törmäilevät villiintyneisin Shellbackeihin. Ohje tehdä työ hiljaa ja siististi on unohtunut täysin, mutta onneksi Joe istuu toimistossaan lukemassa Romuttajien uutiset -lehteä, korvalaput korvillaan. 

Päivän päätteeksi, kauhean mekkalan jälkeen, koko kasa Shellbackejä on romutettu. Joe tulee tarkastamaan, mitä romuttajat ovat saaneet aikaan. Hän näkee ihmetyksekseen kaikkien autojen olevan romuna.

"Oho! Te saitte kaikki autot jo tänään romutettua? Ajattelin, että teillä menisi siinä koko kesä!" Joe sanoo. 

"Me olemme tehokkaita työntekijöita." Jeremy vastaa.

"Teitteko varmasti kaiken, kuten käskin?" Joe kysyy.

"Kyllä, pilkulleen." James vastaa.

"Vältitte turhaa meteliä ja olitte kiltisti?" Joe jatkaa.

"Juu, ilman muuta." Romuttajat vastaavat yhteen ääneen ja katselevat toisiaan veikeästi.

"Hyvä! Huomenna tänne saapuu uusi kasa autoja. Jatkakaa samaan malliin." Joe sanoo ja lähtee takaisin kohti toimistoaan.

"Wau ,olipa hauska päivä!" Richard huudahtaa.

"Niimpä! Tämä on maailman paras työpaikka!" James sanoo. 

"Mutta huomenna meidän täytyy olla varovaisia ja tehdä työt niinkuin Joe käski. Jos jäämme kiinni romurallin ajosta, saamme potkut." Richard vastaa.

"Varovaisesti emme saa yhtään autoa romutettua. Sitä paitsi huomisia ei kannata miettiä vielä, huolitaan niistä huomenna." Jeremy vastaa romuttajien kävellessä kotiin päin. 

Näin päättyy ensimmäinen Kesäpäivä romuttamolla.

 

 

 

 

 

 

 

← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →

Jätä kommentti

Kommentit käydään läpi ennen julkaisua.