Ostoskori

Nikko VaporizR 2 vastaan Nikko Velocitrax

Julkaisija Heikki Hyvönen on
Nikko vaporizr 2 velocitrax vertailu, kokemuksia, testi, ikäsuositus, kestävyys, vaporizr 2 vedessä, velocitrax lumessa, leluauto, joululahja

Testasimme hiljattain Nikon tämän hetken kaksi suosituinta mutta toisistaan hyvin erilaista radio-ohjattavaa, VaporizR 2:n ja Velocitraxin. Oikein hauskan testiviikonlopun jälkeen ajattelin kirjoittaa kokemuksistamme, jotka ehkä auttavat teitä valitsemaan lapsellenne paremmin sopivan mallin. Käyn läpi tuotteiden eroavaisuudet, ja pyrin sitä kautta helpottamaan oikean kauko-ohjattavan valintaa.

Nikko VaporizR 2

 Nikko Vaporizr 2, Nikko radio-ohjattavat, Nikko kauko-ohjattavat, Nikko testiajo, Nikko ulkökäyttötesti

Ensi alkuun testasimme Nikko VaporizR 2:n. Se on pyörillä liikkuva maastokilpuri, joka liikkuu vaikeissakin maastoissa isojen renkaidensa ansiosta. VaporizRia on varsin helppo ohjata; se kääntyy ennakoitavaa vauhtia ja kääntösäde on melko laaja. Auto kiihtyy nopeasti huippunopeuteensa, eikä hidastu juurikaan epätasaisillakaan alustoilla, vaan pomppii töyssyjen yli ketterästi. 

Hienointa mielestäni VaporizR 2:ssa on sen kyky ajaa vedessä. Autoa oli hauskaa ajaa ojien ja lätäköiden yli ja jatkaa matkaa toisella puolella. VaporizR 2 nousee ketterästi ylös vedestä takaisin kuivalle maalle, kunhan pitoa on tarpeeksi.

Nikko Vaporizr 2 vedessä

VaporizR 2 soveltuu hyvin seikkailuun metsässä, sillä on hauska kaasutella kentällä ja tehdä hienoja kylkiluisuja. Se liikkuu myös lumella, kuten oheinen kuvaamamme video näyttää

 

Nikko Velocitrax

nikko velocitrax vihreä, nikko testiajo, nikko kauko-ohjattavat, nikko velocitrax heti toimitukseen

Vuoden 2017 autoleluksi valittu Nikko Velocitrax on teloilla liikkuva, erittäin sähäkkä vauhtikone. Se kääntyy todella nopeasti ja keveytensä ansiosta kykenee kiipeämään todella jyrkkiä mäkiä ylös. Velocitraxilla on vain yksi vaihde, täysvauhti. 

Velocitraxin paras ominaisuus on sen sähäkkyys. Se spinnaa todella hienosti, pyörii ja kääntyy niin nopeasti, että aluksi perässä on vaikea pysyä. Velocitraxin saa myös tekemään hienoja kääntymistemppuja pienen harjoittelun jälkeen. Ajoimme Velocitraxia metsässä ja Velocitrax pomppii hienolla tavalla kivien ja kantojen yli, eikä edes autoa huomattavasti korkeampi heinä saanut sitä pysähtymään. 

 

Kumpi on parempi?

Näiden kahden vertailu ei oikeastaan ole kumpi parempi kysymys. VaporizR 2 ja Velocitrax ovat hyvin erilaisia ja sopivat erilaiseen käyttöön. VaporizR 2 soveltuu paremmin seikkailemiseen ja matkan tekemiseen, sillä se kulkee vedessä, maalla ja lumessa. Velocitraxia ei lumeen ja veteen ole tehty. VaporizR soveltuu myös  paremmin lasten keskinäiseen kisaamiseen ja on käytettävissä pienemmissä tiloissa.

Velocitrax on enemmän temppuiluun ja kikkailuun soveltuva vehje. Sillä pystyy tekemään salamannopeita käännöksiä, mihin VaporizR ei pysty. Velocitrax vaatii enemmän tilaa sen sähäkkyyden johdosta. 

VaporizR 2:n ohjaaminen on hieman helpompaa kuin Velocitraxin, joten se soveltuu ehkä hieman nuoremmille kuin Velocitrax. 

Videomateriaalia: VaporizR 2 Velocitrax

Jos kiinnostuit jommasta kummasta menopelistä, löydät ne helposti tämän linkin takaa.

   

Uudempi julkaisu →

  • Aivan upea video VaporizR 2:n vesi-ja maastoajosta. Olisi kiva kokeilla itse!

  • NIKKO VELOCITRAX on mun suosikki! Loistava auto!

Jätä kommentti

Kommentit käydään läpi ennen julkaisua.