Ostoskori

Mitä meille kuuluu?

Julkaisija Heikki Hyvönen on
Mitä meille kuuluu?


1. Tervehdimme taas teitä kansalaiset, noin puolen vuoden radiohiljaisuuden jälkeen. Vuoden 2019 ensimmäinen puolisko on kulunut osaltamme omien tuotteidemme tuotantoon liittyvien kysymysten ratkaisemiseen. Olemme huudelleet ylimielisesti jo toista vuotta Wrecking Yard Rebels -autojen lanseeraamisesta ja esittelimmekin joulumarkkinoilla nyt jo vanhaksi jäänyttä mallia.

Miksi Wrecking Careja ei ole saatavilla vieläkään? Noh... Wrecking Yard Rebels tuotteet keksiessämme olimme taitamattomia ja tietämättomiä teinipoikia. Nyt toinen meistä on jo saavuttanut aikuisen ihmisen iän ja kykymme suunnitella leluautoja on parantunut oleellisesti.

Shellback_Wrecking Yard Rebels_Technology of Young

Shellback. Wrecking Yard Rebels™

Myös ymmärryksemme muovituotteiden valmistuksesta, sen mahdollisuuksista, haasteista ja rajoittavista tekijöistä on kehittynyt tasolle, että pystymme suunnittelemaan tuotteita, jotka nähdessään muovitehtaiden henkilökunta ei kehoita meitä "kohteliaasti" menemään takaisin kouluun, vaan kysyy laitetaanko muotit tulemaan.


2. Verkkokaupassamme on ollut hiljaista joulun jälkeen. Se voi antaa kuvan, että yrityksemme toiminta olisi hiipunut tai loppunut. Näin asiat eivät kuitenkaan ole. Jo yrityksemme perustamisesta asti olemme pitäneet omien tuotteidemme kehittämistä päätoimenamme ja vähittäismyynti on ollut meille vähäriskinen tapa tutustua alaan ja asiakkaisiin. Jouluna myimme pois valtaosan varastostamme, emmekä ole kokeneet tarvetta uudistaa valikoimaamme vähittäismyynnin toissijaisuuden takia.

Asiasta mainittua tuli mieleen, että pientä laajennusta tuotevalikoimaamme olemme yrittäneet tehdä, mutta suomalaiset lelujen maahantuojat ovat vastustaneet tätä pyrkimystä ylimielisesti, neuvostoliittolaisen tullimiehen laiskuudella yhteydenottoihimme vastaten. Pidime oikein kovasti Nikko radio-ohjattavien myynnistä, mutta maahantuojan myyntiedustaja ei vaivaudu vastaamaan sähkoposteihimme, joten meidän on mahdotonta tehdä yhteistyötä, saatikka jälleenmyydä heidän maahantuomiaan tuotteita. Syynä huonoon kohteluun on ymmärtääksemme se, ettemme ole autonomian aikana perustettu instituutio ja tästä johtuen Nikko-tuotteiden maahantuojan myyntiedustaja, jonka nuoruus ja hiukset ovat jääneet johonkin Risto Rytin presidentikaudelle, ei arvosta meitä tippaakaan.

Yritimme myos alkaa jälleenmyymään Amerikassa tyylikkään minimalistisella designillaan ja ekologisuudellaan suuren suosion saavuttaneita Green Toysin leluautoja. Kävimme vuoden 2018 elokuussa tapaamassa Green Toysin suomalaista maahantuojaa. Esitimme tapaamisessa muutaman kysymyksen, joihin vastaus oli ammattitaidon puutetta peittämään tarkoitettu kiusallinen hymy ja "no joo" mutinaa. Tarkoituksenamme oli alkaa toimittaa ekologisia Green Toys tuotteita ekologisesti pyorällä kotiin kuljetettuna. Tapaamamme myyntiedustaja lupasi lähettää meille hinnaston, jotta voimme tehdä tilauksen. Odotamme hinnastoa edelleen.


3. Olemme paikalla Lasten festareilla Hesperian puistossa lauantaina 3.8 klo 10-16. Levitämme maahan ajoalustan, jonka päältä loytyy taas monenlaisia hauskoja autoja. Tarkemman sijainnin näet alta (HUOM! Eri sijainti kuin viime vuonna).

Lasten festarit 2019_Technology of Young

Lasten festarit 2019 näytteilleasettajat.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi paikalle, festareilla on myös paljon muuta kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Ständiltämme voi myos ostaa jäljellä olevia tuotteitaamme poistohintaan, mm. viimeiset Road Rippers -autot, ja CAT työkoneita. Lisäksi tuomme paikalle suositut Monsteriautot.

Kesällä!

← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →

Jätä kommentti

Kommentit käydään läpi ennen julkaisua.