Ostoskori

Lasten festarit 2018 - Hieno päivä Hesperian puistossa

Julkaisija Heikki Hyvönen on
Lasten festarit 2018 - Hieno päivä Hesperian puistossa

Meillä oli ilo olla lauantaina viettämässä kesän hauskinta päivää Hesperian puistossa Lasten Festareilla. Päiväksi sattui hieno keli ja puistossa oli hyvä energinen vilinä koko päivän. Järjestimme monsteriautolla hyppykisan, johon osallistui satoja lapsia ja muutama aikuinenkin, mutta heidän tulokset jouduimme hylkäämään kisan sääntöihin merkatun yläikärajan takia. Välillä jonoa oli kovati, mutta annoimme kuitenkin kaikille muutaman yrityksen, jotta kaikki saivat ainakin suunnilleen omia kykyjään vastaavan tuloksen suoritettua.

 Lasten festarit 2018_Technology of Young_monsteriautokisa


Ajoradallamme vierailleet lapset käyttäytyivät hienosti ja isommilta riidoilta vältyttiin. Kaikki keskittyivät hienosti olennaiseen, eli autoilla hurjastelemiseen. Joku yritti ajaa autolla toisen lapsen otsalla ja jonossa oli satunnaista ohittelua, mutta muuten kaikki sujui mallikkaasti. Ennen kaikkea, lapsilla tuntui olevan kivaa ajoradallamme. Yrityksemme tarkoitus on tuottaa leluautojen tuomaa riemua maailmaan, joten sitä oli hieno nähdä lauantaina niin runsain määrin.

Mitä tulee itse hyppykisan tuloksiin, niin jouduimme harkitsemaan tarkasti kuka hyppykisan loppujen lopuksi voitti (3 parasta suoritusta ja arvonnassa voittaneet löytyvät tämän blogin lopusta), sillä jokaisella osallistujalla oli oma tyyli, ja toisilla hieman "lennokaampi. Olemme kuitenkin onnistuneet käymään läpi suoritukset ja hylänneet osan osallistujista. Nurmikolle asti yltäneet hypyt esimerkiksi hylättiin niissä käytetyn tekniikan vuoksi, niissä auto selvästi heitettiin niin että sen pyörät hipoivat hyppyriä, eivätkä pyörät antaneet autolle vauhtia vaan käsi.

 Lasten festarit 2018_Monsteriautokisa

Hyppykisassa pärjäämisen kannalta tärkeintä oli tietysti vauhti, ja toiseksi tärkeintä oli tarkkuus saada auto kulkemaan suoraan. Suurin osa tuloksista oli 15 - 30 senttimetrin välillä. Moni osanottaja sai myös lisäpisteitä hienosta tyylistä: Näimme mm.monsteriautojen lentävän hyppyristä tekemällä voltteja, putoamalla katolleen, menemällä koko matkan takapyörillä ja lukuisia muita hienoja ja omaperäisiä suorituksia.

Energinen tunnelma, joka valtasi ajoratamme oli hieno kokemus myös meille. Oli upeaa katsoa innokkaita monsteriautohyppääjiä sekä muita lapsia, jotka muuten vaan ajelivat radallamme tarjolla olleilla autoilla. Monet kokeilivat meidän omia Wrecking Yard Rebels prototyyppejä, ja oli ilo nähdä lasten osoittavan kiinostusta niitä kohtaan.

Meillä oli niin kiire hyppykisamme ja ajoratamme seurannassa, ettemme päässeet näkemään mitä muuta festareilla tapahtui ja miten ne muuten sujuivat. Silmämääräisesti arvioituna kaikki, sekä lapset että aikuiset, viihtyivät festareilla sillä kävijöitä riitti aamusta iltapäivään ja ihmiset olivat iloisen oloisia.
Technology of Young_lasten festarit_leluaiheinen blogi

 

Jos vain mahdollista, tulemme varmasti Lasten Festareille myös ensi vuonna tarjoamaan hauskoja leluautokokemuksia. Tapahtuma oli nuoren yrityksemme ensimmäinen ulkoilmatapahtuma, ja positiivisen kokeuksen myötä meidät voi varmasti tavata myös monissa muissa ulkoilmatapahtumissa tulevaisuudessa. Tulkaa siis poikkeamaan ständillämme aina kun siihen jossain törmäätte, lupaamme järjestää entistä hauskempia autoleikkejä jatkossa. Oli mukava jutella lukuisten ihmisten kanssa, jotka kävivät ständillämme. Vierailkaa myös verkkokaupassamme, sieltä löytyy lisää hauskoja autoja ja leluaiheisia blogeja.

Muistutan tässä vielä, että olemme hyvä vaihtoehto pääkaupunkiseudulla asuville leluautoja ostaville ihmisille: toimitamme tuotteemme ilmaiseksi kotiovelle koko pääkaupunkiseudulla, ja kelien salliessa aina ekologisesti polkypyörällä!

Ai niin, ja hyppykisan voitti.....

SAMPO !

Sija 2: SAIMA

Sija 3:OLIVER

Onnittelut hienoista suorituksista! Toimitamme teille pakettinne lähiaikoina.

Lisäksi arvonnassa onni kävi seuraavasti: 

Paketti lähtee Ellille, Paavolle & Milolle!

Olemme lähipäivinä yhteydessä kaikkiin voittajiin :)

Kesällä! 

Team ToY

Heikki, Otto & Sneha

Technology of Young

 

Hakusanat: Lasten festarit, Lasten festarit 2018, Technology of Young, monsteriautolelu lapsille

← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →

Jätä kommentti

Kommentit käydään läpi ennen julkaisua.