Ostoskori

Kesällä! Tule tapaamaan Team Toy & Wrecking Car 1.0 Lasten Festareihin!

Julkaisija Heikki Hyvönen on
Kesällä! Tule tapaamaan Team Toy & Wrecking Car 1.0 Lasten Festareihin!

Wrecking Yard Rebels

Toivotamme kaikki tervetulleiksi lauantaina 4.8 järjestettäville Lasten Festareille Hesperian puistoon. Luvassa on hauska ilmaistapahtuma, pomppulinnaa, taikuria ja hyviä artisteja myöten. Olemme luonnollisesti paikalla, ja järjestämme monenlaista leluautoihin liittyvää hauskaa kisailua. Paikalle kannattaa tulla erityisesti siksi, että esittelemme Wrecking Yard Rebelsin ja Wrecking Car 1.0:n ensimmäistä kertaa yleisölle. Paikalle kannattaa siis ehdottomasti tulla ja kokeilla, kuinka hyvä autonromuttaja sinun sisälläsi asuu, tai kuinka pitkälle saat monsteriauton hyppyristä lentämään. Meidät on helppo löytää, vaikka festarialue on vilkas ja ruuhkainen. Kun osut telttaan ja näet blogin alussa olevan taideteoksen, olet oikeassa teltassa. Alla olevassa kuvassa vielä ständin tarkempi sijainti.

Lasten festarit 2018_Technology of Yiung

Kaikki tapahtuman ständit sijaitsevat Finlandia-talon ja Oopperatalon välisellä alueella.


Festareiden toinen pääteema on tänä vuonna ekologisuus. Kerromme mielellämme asiakkaillemme miten ekologisuus näkyy firmamme toiminnassa, tuotteissa käytetyissä raaka-aineissa, toimitustavoissamme ja tavoissa joilla kierrätämme rikki menneitä leluja. Myös itse kehittämämme Wrecking Yard Rebels, autojen kierrättämiseen liittyvä lelusarja, koskettelee näitä teemoja, sillä sen avulla lapset voivat oppia autojen kierrättämisestä hauskalla tavalla.

Meneillään oleva kesä on ollut monella tapaa hieno. Olemme nauttineet ulkoilusta, uimisesta ja matkailusta kuten varmasti monet muutkin. Olemme myös syventyneet autojen romuttamiseen ihan oikeilla autoillakin (terveisiä äidin Skodalle). Kuulemme myös mielellään teidän kesän kokemuksista. Vietetään hauska päivä Hesperian puistossa ennen koulujen alkamista!

Terveisin,

Team ToY

 

 

Avainsanat: Lasten festarit 2018, Wrecking Yard Rebels, Wrecking Car 1.0

← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →

Jätä kommentti

Kommentit käydään läpi ennen julkaisua.