Ostoskori

Joulu!

Julkaisija Heikki Hyvönen on
Joulu!


Joulukuu lähestyy taas sitä tärkeintä päivää, jouluaattoa. Meidän, joulupukin tonttujen osalta suurimmat ponnistukset ovat jo takana päin, viimeiset paketit pitää vielä pakata pukin konttiin ja sitten Technology of Young jää joululomalle jännittämään mitä pukki tuo meille joululahjaksi. Itse ainakin odotan paljon lahjoja, koska olen ollut tosi kiltti tänä vuonna.


Joulua edeltävänä aikana kävimme Haminan Vilniemen, Hämeenllinnan ja Lahden joulumyyjäisissä järjestämässä hurjastelua autoilla. Vilniemessä oli vähän hiljaisempi tunnelma, mutta Hämeenlinnassa ja Lahdessa ajoradoillemme syntyi vauhdikas ja hauska tunnelma. Erityisesti Wrecking careilla ja monsteriautoilla saatiin aikaan paljon hauskoja autoleikkejä, vauhti oli kova ja peltiä/muovia meni ruttuun kilokaupalla. Oli hieno nähdä älypuhelinsukupolven lasten leikkivän ihan oikeilla leluilla ja konttaavan autojen perässä lattialla kanssamme. Konttaaminen tekee hyvää.

 Wrecking Carit ajossa

Firman omat Wrecking Carit oli kovassa ajossa.


Vaikka vauhti oli kovaa ja kolarit hurjia vältyimme suuremmilta tragedioilta ja onnettomuuksilta. Turvallisuudessa tietenkin auttoi se, että olimme varustautuneet hyvin ja kaikilta kolhuilta suojaava, katseet kääntävä rengaskypärä oli aina päällä kun meno yltyi villiksi. Suurimmat ikävyydet olivat lapset, jotka alkoivat itkemään kun heidät revittiin väkisin katsomaan viereisten ständien sinappipurkkeja.Tapasimme joulumyyjäisissä paljon vanhempia yrittäjiä, saimme heiltä hyviä vinkkejä, tukea ja toffeeta. Asiakkailta opimme jutustelun parissa teidän tarpeista, otamme niistä opiksi ja pystymme palvelemaan teitä ensi vuonna vielä paremmin. Myös muunlaisia kontakteja syntyi ja ainakin luovalle johtajalle Haminan seurahuoneen tanssilattia tuli hyvin tutuksi.

Haminan seurahuone

Toivotamme kaikille, paitsi turkulaisille, hyvää joulua! Syökää hyvin, pulkkailkaa ja tanssikaa joulukuusen ympärillä. Me lähdemme nyt hurjastelemaan Nikko Vaporizrilla lumihankien keskelle!

 

← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →

Jätä kommentti

Kommentit käydään läpi ennen julkaisua.